LA CORAL

La Coral Arquitectura va iniciar la seva activitat el 19 de febrer de 1985. Des d'aleshores fins ara, sota la direcció d'en Lluís Carné fins l'any 2022 i des d'ençà sota la d'en Lluís Perernau, l'activitat del grup ha estat intensa, continuada i recolzada a tots nivells per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Directora temporal: Marta García Cadena

Temporalment està dirigint la coral Marta García Cadena, cantant de música antiga, clàssica i contemporània, directora de cor, musicòloga, mestre de música, professora de piano, cant i llenguatge musical.

Lluís Perernau i Campmany, director de la coral

Va iniciar la seva formació musical preparant-se per entrar a l'Escolania de Montserrat rebent classes de solfeig i de piano des dels 6 anys. A l'Escolania, entre els anys 1992 i 1996 tingué com a mestres el p. Irerneu Segarra, i completà la seva formació amb cant coral, solfeig i els instruments piano (amb Vicenç Prunés) i violoncel (amb G. Odiló Planàs i Joan Palet). La seva formació instrumental amb el violoncel i el piano continuà al Conservatori Municipal de Música del Bruc (CMMB) amb l'obtenció del títol professional amb la modalitat de Violoncel al 2002. Al mateix any obtingué la menció d'honor de violoncel amb modalitat de música de cambra. Ampliant la seva formació amb un nou instrument participà al curs per a organistes ofert a Montserrat.

Com a interpret violoncel·lista és el cap de secció de l'orquestra de Cambra Gèrminans (OCG) així com també és el cap de la secció de l'orquestra de la UPC. També és un dels components dels quartets i trio Germinati.

Tot i que professionalment és arquitecte i professor de secundària, no ha deixat de treballar també com a músic compaginant la seva feina amb la música. Director coral, des del 2009 és el director del grup de Gospel Sifasol de Sta. Coloma de Cervelló, des del 2010 director del cor d'antics escolans de Montserrat (CAEM) i del 2011 fins l'any 2022 exerceix de director assistent de la Coral Arquitectura de Barcelona, que passa a dirigir l'any 2022. Organista de la catedral de Sant Feliu de Llobregat des del 2004.